Scoabe constructii

Sunt utilizate scoabe constructii pentru ca acoperisurile si alte elemente sa fie bine montate. Spre exemplu daca se adauga elemente asfaltice de acoperis se alege intre scoabe si cuie. Iata cateva lucruri de care trebuie sa tii cont despre modul in care se va atasa acoperisul corect.

Scoabe constructii - avantaje

Inca sunt preferate scoabele pentru a fixa marginile acoperisului. Scoabele  costa mai putin decat cuiele, ceea ce iti permite sa cumperi cun acoperis mai scump. Scoabele ofera, de asemenea, o rezistenta excelenta si pot fi instalate rapid pe o suprafata mai mare a acoperisului.

Pistolele pentru scoabe de acoperis sunt usoare si usor de utilizat comparativ cu pistoalele speciale pentru cuie. Pistoalele cu scoabe sunt, de asemenea, mai usor de reparat in cazul in care capsele se blocheaza in interior. Din aceste motive, scoabele sunt preferate pe majoritatea acoperisurilor. Schiar daca producatorii de aparate speciale pentru cuie si-au imbunatatit tehnica scoabele raman pe lista de materiale preferate.

Astazi, dispozitivele pentru montaj scoabe pentru acoperis sunt alegerea preferata de companiile de acoperisuri. Acest lucru se datoreaza faptului ca pistoalele de scoabe pentru acoperis au trecut inovatii care le fac mult mai usor de utilizat, montand scoabele cu o precizie mai mare decat aparatele pentru cuie.

Pistolele cu scoabe pentru acoperis clasice nu s-au schimbat prea mult, dar sunt inca folosite de unele companii de acoperisuri. Specialistii care folosesc pistoale cu scoabe au nevoie de multa experienta pentru a folosi aparatele corect astfel incat scoabele sa fie introduse drept. De exemplu, daca o scoaba de acoperis nu este introdusa perpendicular pe sindrila de-a lungul benzii, rezistenta de retinere a zonei  este compromisa.

Daca nu ai pistoale pentru capse, este usor sa le introduci si manual. Supraincarcarea se face atunci cand se aplica prea multa presiune si capsa este ingropat in interiorul elementului. Acest lucru va slabi zona  si va provoca un potential punct de rupere.